Exposició IDÒ

Setembre de 2020

Quaranta anys ja, veient i vivint Formentera, acudint a l’illa les màximes vegades que la vida em permet i superades les postes de sol amb tots els seus matisos del taronja al violeta, integrat en el meu cos i el meu cervell el turquesa de les seves aigües i l’ocre de la seva terra, decideixo fer aquesta exposició en blanc i negre per a brindar a l’espectador l’oportunitat de veure més enllà de la bellesa del color, que és el primer que capten els nostres ulls dominant el cervell i el record. Per que Formentera és molt més que color i sol paradisíac.

Les seves formes, textures i matisos, el moviment del vent, de l’aigua o la llum i les ombres projectades en la calç…

Precisament va ser el contrast d’ombres i llum el que em va ajudar a reprendre la fotografia, a observar i esperar, a educar la meva mirada.

Va ser la culpable de la meva primera exposició, “De la LLum i els Ombres” (2013)

Aquesta exposició no segueix un patró ni una tècnica, no és un projecte ni tan sols una història. Simplement són fragments i moments d’aquesta petita gran illa, algunes de les meves sensacions. Empremta Formentera.

ATENCIÓ

Les restriccions a causa del COID-19 no han permès oferir-vos un llibre de visites a la exposició. Us agrairia molt que deixeu aquí les vostres impressions i comentaris. GRACIES!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Share This